25 Temmuz 2009 Cumartesi

Bilir Kişi Raporu

Dizigünlükleri nurtopu gibi bir blog doğurdu :)

Artık dizilerle kısıtlı kalmayacak yazma konumuz. Herşey hakkında yazılıp çizilecek. Profilim de bir garip oldu; dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu. Şizofreni ve ikiyüzlülük. Kendimi birden Batman'deki Twoface gibi hissettim :)


http://bilirkisiraporu.blogspot.com/

Takip ediniz, okuyunuz lütfen :)

4 yorum:

her boku bilen adam dedi ki...

resmen her boku bilen adam'dan çalıntı bir konsept.özentilik...yazıklar olsun :)

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Aaa terbiyesiz, bana hırsız mı demek istiyorsun :)

İşim gereği bilir kişi raporlarıyla çok karşılaşıyorum, cuma günü de neden bu isimde bir blog daha yapmayayım dedim. "bilir kişi"yi denedim, alınmıştı. Bari "bilir kişi raporu" olsun dedim, o alınmamış. İsmini aldıktan sonra sen aklıma geldin, kesin bana bir laf dokunduracak, kesin birşey söyleyecek dedim ahahah. Nasıl da doğru tahmin etmişim değil mi? :) Hayırlı olsun vatana millete hehehe

ferhat demirel dedi ki...

Geniş Aile
Sıcak aile dizisi olma iddiasında olan ama kanımca hiç de sıcak olmayan dizi. Çok soğuk buldum diziyi. Konusu Almancı bir ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya giden ve üç ay sonra boşanarak eve dönen Cevahir ( Ufuk Özkan) etrafında dönüyor.

Bu açıklamandan anladığım kadarıyla diziyi izlememişsin sadece bir yerden okuduğun kadarıyla yazmışsın dizi hakkında, dizi gerçekten başarılı, dialoglar çok komik ve ustalıkla yazılmış, senin ufuk özkan'ın oyunculuğu kötü olarak değerlendirmen yanlış çünkü hiçbir oyuncu oyunculuğa devam ettiği sürece aynı yerde kalmaz ve ayrıca, türk dizilerine karşı bir ön yargılı bakış açın var diye düşünüyorum.
Ben hepsi harika diziler demiyorum ama hepsi kötüde değil belki senin de beğendiğin vardır tam okumadım sadece bu dizi üzerinden yorum yapıyorum.

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Ferhatcım,

Dizi ilk başladığında nedir ne değildir diye bakmıştım ama ilk başlarda çok amatördü. Diyalog bakımından haklısın arada bakıp gülüyorum ben de. Diyaloglar gerçekten eğlenceli:)

Ama Ufuk Özkan'ın oyunculuğunu sen de kabul etmelisin ki hep aynı:) Filmlerde de aynı.