17 Mart 2010 Çarşamba

Box Set Furyası 6

Dizi box setlerinde oldukça bereketli birkaç ay yaşadık. Özellikle True Blood'ın 1. sezon ve Samantha Who'nun 2. sezon box setinin çıkmasına çok sevindim. Samantha Who iyi gitmesine ve çok beğenmeme rağmen 2. sezonu ile finali gerçekleştirdi. Samimi ve güzel bir finaldi. Seti çıkan diğer bir dizi NCIS: Naval Criminal Investigative Service. "Crime investigation" dizilerinin bokunu çıkarmadıkları yetmezmiş gibi bir de donanma versiyonunu çıkarmışlar. İzleyip görmek lazım tabi.



Ugly Betty 3. sezon seti ile sevenlerine kavuştu, ancak bu sezon diziyi yayından kaldıracakları haberi hepimizi üzdü. Piyasada bu kadar niteliksiz diziler varken Samantha Who ve Ugly Betty'nin yayından kaldırılması çok saçma. 4400'ün 2. sezonu seti çıkan diğer dizilerden biri. Uzaylı film ve dizilerinden nefret ettiğimden bu diziye zamanında hiç şans vermedim.
Grey's Anatomy'nin spin-off'u olan Private Practice, bu ay 2. sezonu çıkan dizilerden biri. Son olarak da Mentalist 1. sezonu ile Türkiye fanlarına ulaştı. Henüz izlemesem de merak ettiğim dizilerden bir tanesi.



P.S. Box setlerle ilgili güzel bir haber vereyim. Şu anda D&R'da box set kampanyası var. House MD 1. ve 2. sezonunu ve Las Vegas'ın 1., 2. ve 3. sezonunu 30 TL'ye alabilirsiniz. Box Set canavarları kaçırmayın bunu :)

4 yorum:

emineceseyler dedi ki...

Merhabalar

Kesinlikle , belki * dedi ki...

birde supernatural'ı çıkarsalar pek bir iyi olacak :D

Adsız dedi ki...

4400 kesinlikle uzaylılarla ilgili depil, hatta alakası yok. Gelecekten gelen insanlarla ilgili, bu insanları geleceğe kaçırıp sonra da geri gönderen yine gelecekteki insanlar. Yani dediğim gibi uzay, uzaylılar vb ile hiç alakası yok.
Canan

Adsız dedi ki...

Çıkar belki Supernatural'de.