11 Şubat 2011 Cuma

Yeni Diziler: “İdare Edenler”

Eveeet, yeni dizilere göz atmaya devam ediyoruz. Sırada idare eden diziler var :)

Hot in Cleveland
Hot in Cleveland, üç yakın arkadaşın mecburi bir sebepten dolayı Cleveland'e inmek zorunda kalmaları ve Cleveland'e yerleşmeye karar vermelerinden sonra gelişen olayları konu alıyor. Cleveland'te zayıf kalmaya, az yemek yemeye, formda kalmaya gerek yoktur. Erkekler onları oldukları gibi beğenirler. 4. kadın yani Altın Kızlar'daki Betty White'ın katılımıyla yeni jenerasyon Altın Kızlar diyebiliriz bu diziye. Mutfak ve salon sohbetleri de oldukça benzerlik gösteriyor. Diyaloglar espirili ve eğlendirici. Vakit geçirmek ve eğlenmek için ideal

Shit My Dad Says
Hikayenin çıkış noktası bir çocuğun twitter sayfasında babasının shit'le başlayan cümleleri tweetlemesi. Klasik sert bir baba ve onun isteklerini yerine getiremeyen oğul ilişkisi. İdare eden dizilerden ama çok şey beklemeyin.


No Ordinary Family
Aile bağlarını güçlendirmek için Brezilya'ya tatile giden bir aile uçak kazası geçirerek bir göle düşer. Sonradan fark ederler ki o göl onlara olağanüstü güçler kazandırır. Baba, çok güçlüdür, zıplayarak 100 katlı bir binaya çıkabilir, mermileri eliyle yakalar. Anne çok hızlı koşar 6 saniyede 1 mil gidebilir, kız her dizi veya filmde olmazsa olmaz gücü vardır, insanların düşüncelerini duyabilir ve çocuk da süper zeki olur ve her problemi saniyesinde çözebilir. Süper güçleri olan karakterler ilgi çekicidir ve bu dizi de bu ilgiyi kendine çekecektir. Dedikodulara göre yakın zamanda diziye Zeyna ve Spartacus'ten tanıdığımız Lucy Lawless de katılacakmış.

Being Human
Bir vampir, bir kurt adam ve hayalet bir kız bir evde yaşarsa ne olur? Hele de kurt adam ve vampir doktor olursa. İlginç şeyler olur tabii :) Internet'te "Gey’s Anatomy meets Friends meets Vampire Dairies" diye kısaca özetlemişler zaten diziyi. Etraf vampir ve kurt adam çöplüğüne dönse de izlenebilir bir yapım ortaya çıkarmışlar. Zaten başarılı bir yapım olacağını BBC’den uyarladıkları için emin olmuşlardır. Amerika, dalga geçtikleri İngiliz dizi sektörüne nasıl da bağımlı yaşamaya başladı değil mi? Yaratıcılıklarını gerçekten kaybettiklerini düşünüyorum artık.


Hellcats
Lancer üniversitesinde burslu okuyan fakir ama gururlu kız ve borçları ödenmediği için kesilen bursu. Kızın farklı burs arayışları sonucu yolu amigoluktan geçer. Amigo kız bursu ile okulda kalabileceğini öğrenir ve dalga geçtiği amigo kızların bir parçası olur. Alyson Michalka, Easy A ve Roommate filmlerinde oynadı ve oldukça başarılı bir sene geçiriyor. Geleceğin sarışınlarından yani. Amigo kız seçimine "Bring it On" filmini izleyerek hazırlanması komik detaylardan biri. Dans, müzik ve süper koreografilerle eğleneceksiniz, ama asla favori dizi listenizde yer almayacaktır.


Off the Map
Grey’s Anatomy gibi bir hastane dizisi Lost gibi egzotik bir yerde geçerse nasıl olur diye düşünürseniz alın size “Off the Map” derim. Doktorlar bu sefer anakondalarla, parazitlerle ve garip garip hastalıklarla uğraşıyorlar. Diziyi izlerken doğa, deniz ve ilginç olaylar sizi büyüleyecek.

4 yorum:

SirEvo dedi ki...

İsabet olmuş, hiçbirine başlamamıştım. :D

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

2010 senesi dizi olarak çok verimli geçmemiş ya. Nerde o eski yaratıcılıklar? :)

SirEvo dedi ki...

The Big C, Luther, Raising Hope, Outsourced, Mike & Molly benim sürekli takip ettiğim 2010 yapımı diziler.
Önce Luther, sonra The Big C mutlaka izlenesidir. Komedi olarak da Outsourced müthiş karakterlere sahip. Diğer ikisi de izletiyor.
Nikita da aksiyon açısından idare eder. :)

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

The Big C, Raising Hope, Outsourced konusunda hem fikiriz :) Shameless ve Walking Dead'i de ekleyip "Yeni Diziler: Mutlaka İzleyin" postumu yazarak serimi tamamladım :)