16 Mayıs 2009 Cumartesi

Dizilerin Hastasıyım, Microblogging'in Ustasıyım!

83 doğumluyum ama şu net dünyasındaki gelişmelerden neredeyse babam kadar uzaktayım. Internet babam olsaydı "Generation Gap" ingilizce kompozisyonundan A+ alırdım herhalde :)

Yeniyetme gençlerden ne eksiğimiz kalacak (Kendimi 30 sene sonra düşünemiyorum, club'larda şapkamı yan takıp "skinny jeans"le dans mı edeceğim acaba :S ) ben de micro blogging olayına gireyim dedim. Anam ne menem şeymiş öyle, insanlar yazı yazmaktan üşeniyor herhalde. 140 karaktere neler sığdırıyorlar. Herkes de burada tabii. Biz eksik kalmadık ve Twitter'da yerimizi aldık. Hoşgeldin Twitter Dizi Günlükleri. Küçül de cebime gir :)


Follow me on twitter babe :) http://twitter.com/dizigunlukleri



P.S. Twitter'ımı sayfanın sol üstündeki gadget'tan takip edebilirsiniz.

P.S 2. @Başkan, bu zamazingo tam sana göre. Heryerden mobil bağlanırsın :)
@hbba, sensiz mircoblogging olmaz. Sen de katıl :)
@Mert, Sineofrenik'i bir marka olarak mutlaka Twitter'da yerini ayırtmalısın:)

P.S 3. Kesin bir ayda bokunu çıkarıtırız twitter'ın :)

7 yorum:

Mert Yenici dedi ki...

Muhahaha, aman eksik kalmayalım biz de:)

Hocam peki bu twitter gerçek hayatta ne işimize yarayacak?

Ben çok çözemedim açıkçası, şimdi insanlar şu anda yemek yiooreem, spordaem, sıçıorem gibi kişisel iletiler mi giriyorlar? Neymiş bu Tivıtır'ın fonksiyonu yani? Sürekli bişe çıkarıolar yeminle sıkıldım hepsini takip etmekten. Bize göre değil bence hacı, ben seni zaten düzenli olarak takip ediyorum. Dur bakalım ne etmiş ne yapmış diye hususi twitter ı açar mıyım bilmiyorum:)

Geçen gün bi denim dedim, nereye ne yazıcamı, kimi takip etmek istiosam nası o kişiyi bulabileceğimi anlamadım. Sertap diyorsun mesela, sertap erener yazıyorum diyelim, iletisinde sertap yazan adamlar karşıma geliyor. Hiçbi bok anlamadım?! "Twitter for Dummies" diye kılavuzu var mıdır ki acep?

* Bir de öle tepelere twitter'da bulun buldurun beni yazacana iletişim adresi koy artık, iletişmek istiyoruz arkadaşım:)

Unknown dedi ki...

Off öteki hesabım açıkmış onla yorum yaptım neyse artık:)

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Mert,

Binlerce google accountu yerine, 1 tek accountan herşeyini hallet, karışmasın hesaplar :)

Valla ben de çözemedim hala twitterı, çok gereksiz gibi duruyor simdilik :) Mesela birbirlerine atıfta bulunuyorlar, yorum yazıyorlar, ama yorum yazıldığını nasul görüyorlar :S

En son Brothers and Sisters'ta bir bölümde kadın sitem ediyordu "yaşlandım artık, ne facebook sayfam ne de ne olduğunu bilmediğim twitter hesabım yok" diye. Ordan gaza geldim ben de :)

İletişim bilgilerim "Hakkımda" sayfasında görünmesi gerekiyor aslında. Oraya mailimi yazmıştım:) dizigunlukleri@gmail.com

her boku bilen adam dedi ki...

Seni mi kıracağım katılayım da şu yeni hedelerden(friendfeed,twitter..) hiç bir şey anlamıyorum.
Neyse Örovizyon izliyorum ben.

Dizi Günlükleri tıvelf points,La günlük mid pua..

Unknown dedi ki...

Heh tamam mail işi iyi oldu. Bence bu bağı koparmayalım, hatta diyorum ki HBBA, Popüler Yorum felan hep beraber blog etkinliği düzenleyelim, buluşalım kaynaşalım, yeni dostluklara yelken açalım:) PY'den de ses yok bayadır, öldü mü kaldı mı, sen biliyor musun?

Bir de Brothers & Sisters kritiği yazmış mıydın? Ben geride kaldım bayağı ya, daha 2. sezondayım. Scotty'le Kevin evlendiler mi? Rebecca'yla Justin birlikte olsunlar istiyordum, öyle bi gelişme oldu mu? Kitty hamile kaldı mı? Issız Acun Öldi mu? Hep cevap istiyorum bunlara:)

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

hbba,

Oylama için teşekkürler:) Seni gidi Romanya ve İzlanda kırması seni :)

Mert,

Valla süper olur bu blog olayı ama baksana kendi bloglarımıza yazacak zaman bulamıyoruz, blogun açılmasıyla kapanması bir olur valla:)

Popüler Yorum yaşıyor, ama küstürdük galiba, hiç post yazmıyor baksana :(

Brothers and Sisters kritiği yazmıştım arşivi kontrol et:) Sorularının cevaplarını da vereyim hemen:)

2. ve 3. sezonu izlemeyenler okumasın çok pis spoiler var :)-Kevin ve Scotty evlendi.
-Rebecca ve justin birlikteler.
-Kitty çocuğu olmayacak, ama zenci taşıyıcı bir anne buldular ve zenci bir çocukları olacak:)

Travis dedi ki...

izlemeyenler içn tehlike arz etmekte..