25 Şubat 2009 Çarşamba

Melrose Place Geri Dönüyor



90210 dizisinin başarısından oldukça memnun olan CW kanalı Melrose Place dizisine de spin-off yapma kararı aldı. Melrose Place dizisi zaten Beverly Hills 90210'un spin-off'uydu. Tekrar başlatırlarsa, artık şeyinin şeyi yani spin-off'un spin-off'u olarak ekranlarda yerini alacak.

Tamam kabul ediyorum, ben de severek izlemiştim Melrose Place'i zamanında ama yapımcılar ve senaristler bu kadar mu yaratıcılıktan uzak ki aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar?

5 yorum:

Popüler Yorum dedi ki...

aaaaa,
desperate housewives'daki lynette'in kocası tom scavo değil mi posterdeki, melrose'da mı oynamış başrolde vay be...

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Popüler Yorum,

Oynadı oynadı. Desperate'daki Bree de bu diziden geldi geçti. Sayko bir kadını canlandırıyordu:)

Adsız dedi ki...

Evet oynardı Doug Savant... Matt rolündeydi hem de. Ayyyy bak görüyoooo musun yaaa ahhh ne günler? Ama Grant Show vardı ki Jake rolüyle esaslı bir womanizer'dı... Jake, burdayım huuu :P Bi de Billy rolünde bi cillop vardı adını hatırlamıyorum o da diğer ikisi gibi çok hoş bi herifti... Yani sizlerden yakışıklı olmasınlar ama sizlerden Allah sizi inandırsın yakışıklıydılar heeee laf aramızda :PPP Bozulduysanız, tuzlayalım da bozuk bozuk kokmayın beeea paçço... amaaaan beyefendiler diycektim :)))

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Başkan, senden de hiçbir erkek kaçmıyor valla:) Billy kayboldu ortalardan galiba, hiçbir dizide falan görmedim o çocuğu.

Bizden yakışıklı ve çıtır olamazlar be başkan, hepsi 45'lerinde şu anda :)

Adsız dedi ki...

Eeeee, kaçmaz tabii :) Güzele bakıcan güzel olmayaaaana da "hadi canım hadiiiii yürrrü anca gidersin taş arabası" diycen :P Çok sabah programı, seviyesi pek "yüskek" kadın profili gibi oldu ama boşver heeelkım beni böööle seviyooo, bana güleni, dalgasını geçeni, lakırdımı yapanı mıhlarım heeee en private yerinden (beyninden beeea, heee bazıları beynini kullanmıyooomuş, eee o benim sorunum diil, beyin muadili yerini mıhlarım olur biter, demokraaaasilerde çareler tükenmez) :P

Yaaaa, 30'undan gün almış adama bakmıycaaamı düşünürseniz evet hak veriyorum o dediiine, ama şu da var bebeğiiiim sen bak bakiiim buraya heeee, cami yıkılsa da mihrap yerinde beeea :) Tom Scavo bu, boru mu kızıııım? :P Ayyyy, ayrıca size ne beeea? Göz zevkime de mi karışılcak ne bu yaaaa, aaaa bir gün de bağırmıyım, seksi salon kadını çizgimi preserve ediiim diyorum, hep bir derailment geçiriyorum beeea... Oh mio dio der çeker giderim, keyfime göre de gelirim hayatım bloguna :) Hadi öpüldün! Şiiiişt, bu yorumu okuyan bıyıklı libidosu yüksek kendini bilmez banal hırt seni de öpüyorum kızııım... Şımaranı döverim haddinizi bilin, banal olmayın, basit olmayın, ucuz olmayın edebinizle dizinizi izleyin :PPP Gelmiiim oraya... Hadi sevgiler bebekleriiim :)))