4 Ocak 2009 Pazar

Melekler Korusun

Show Tv, aileleri ve gençleri bir arada tutacak yeni bir dizi formulü ile karşımızda. Hem aile hem gençlik draması; Melekler Korusun.

Başrollerde Hümeyra, Kavak Yelleri’nde konuk oyuncu olarak bildiğimiz Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Selin Şekerci ve Şaşıfelek Çıkmazı’ndan hatırladığımız Mahperi Mertoğlu var. Yan rollerde de Vodafone reklamından tanıdığımız Alper Saldıran, Issız Adam’da anne rolündeki Yıldız Kültür , Serkan Altunorak ve Cem Aktaş var.



-Hümeyra aynı Hümeyra, komedi de olsa dram da olsa her rolü üzerine yakıştıran bir oyuncu. Bu dizide de onu çok seveceğiz.

-Özge Özpirinçci, dizinin Anadolu’dan gelen Pollyanna kızımız. Oyunculuk adına çok şey vaad etmiyor şimdilik ama kendisini geliştirebilir.

-Sürekli aynı cici kız rollerinden ve oynadığı benzer karakterler yüzünden olsa gerek Rojda Demirer’i ekran çok fazla sevemiyor sanırım. İlk bölümden izlenimim arkadaşlarını toparlayacak güçlü kız Rojda olacak.


-Selin Şekerci’nin ilk çalışması bu dizi, hem çok genç, 1988’li. Grubun asi ve özgür kızı kontenjanını tamamlayacak.

-Mahperi Mertoğlu’nda hiç yenilik yok, yıllardır üstüne paçoz ve çıngar çıkaran kadın rölü yapıştı kaldı. Bu rolde yüksek volümlü komik kadın rolünün hakkını verecek yine. Bir kere de şaşırtsın bizi canım, yıllardır hep neden aynı karakteri canlandırıyor ki?

-Issız Adam’daki anne rolüyle gönlümüze yerleşen Yıldız Kültür bu dizide sözünü herkese geçiren otoriter süt nineyi canlandırıyor ve gerçekten başarılı.



-Vodafone reklamındaki Alper Saldıran oyunculuk bakımından ışığı olmayan biri, sırf eli yüzü düzgün ve çok çabuk tanındı diye diziye seçilmiş olabilir.

-Bir de Cem Aktaş var. 1987’li olmasına rağmen gümbür gümbür geliyor ve çok şey vaat ediyor sektör adına. Kendisini Yağmur Zamanı dizisinde ortanca çocuk olarak hatırlayabilirsiniz. Sinematurk’te künyesine baktım da Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde okuyormuş. Kendisini ve oyunculuğunu geliştirirse, buraya yazıyorum, Jön kapıları sonuna kadar açılacak ona.

Dizinin konusuna gelince de, Hümeyra kızının hemşire olmasını ister, ancak kızı oyuncu olmak istemektedir. Melekler Korusun, artiz olmak için İstanbul’a kaçan kızın oyunculuk bölümüne yazılması ve kızının evden gitmesi ile onu geri getirmek için peşine düşen annenin yaşadıklarını anlatacak. Dizi ilk bölümüyle nasıl bir dizi olduğu merakımı giderdi. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak. Melekler Korusun her Perşembe 20:00’de Show TV’de.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

16 yaşındaki küçük kızkardeşim bu Mr. Saldıran'a "saldır"acakmış :) Ben de "kızım ne buldun herifte?" diye sordum o da "çok seksi" dedi... Oh shit, ben toplum için büyük bir tehlike arzediyorum bence kadın ve aileden sorumlu bakanlık makbuleyi ve ferhundeyi kınadıkları gibi beni de kınamalı :) Baksana kızkardeşimi de kendime benzettim :))

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Başkan, olsun artık o kadar. Aynı ekolden geliyorsunuz sonuçta :)

Bir de toplum için büyük tehlike arzedmiyorsun bence, yani en azından kendi kendini sansürleyip 18+ yaptın:)

Adsız dedi ki...

@Günlük,

Kinayeyi aldım :) Seni gidi sevimli yaratık :P

her boku bilen adam dedi ki...

valla ben pek ısınamadım diziye.canım ailem'den aldığım tadın 10da birini bile alamadım.hümeyra da "avrupa yakası'ndan ayrrıldım evde oturmayım bari" der gibiydi.
Mahperi Mertoğlu da bir Seda oynadı kadının üzerinde kaldı o rol.pek uzun ömürlü bir dizi olacak gibi durmuyor malesef.

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Hemen 1. bolumden tokadı yapıştırmayalım, belki 2. ve 3. bolumde gelişir:)

Adsız dedi ki...

Bir kere "alper saldıran"ı kötüleyemezsiniz gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncu acıkcası bunu kim yazmış bilemiyorum ama saçmalamı bazı kişiler için yorum yaparken..