28 Aralık 2008 Pazar

Lipstick Jungle Neden Yeni Sex and The City Olamadı?


-Sex and The City moda gurusuydu, oysaki Lipstick Jungle da modacı bir karakter olmasına rağmen “trendsetter” olamadı.

-Lüks bistrolarda “appletini” içerek “girl talk” yapmanın her zaman rating getirmeyeceğini gösterdi Lipstick Jungle, çünkü dizide samimiyet yoktu. Sex and The City’deki arkadaşlıklarda samimiyet vardı. Birisi aldatıldığında veya aldattığında bir sır gibi saklamaz hemen anlatır paylaşırdı arkadaşlarıyla. Lipstick Jungle’da ise Nico Reilly (Kim Raver) kocasını aldattığını çok sonraları anlatmak zorunda kaldığı için anlatmıştı.

-Lipstick Jungle kadrosu 3 kişiydi. 3 kişi her zaman yetersizdir konu ve eküriyi tamamlamak adına. Minimum 4 kişi olmalı başkarakterler.

-Lipstick Jungle’da başkarakterlerin çalıştığı sektörlerde çeşitlilik yoktu. Moda ve medyaydı sektör. Brooke Shields film sektörü ve Kim Raver de dergi sektöründeydi ancak her ikisi de aynı firmada çalışıyorlardı. Ayrıca aralarında rekabet vardı, arkadaşlık rekabeti kaldıramaz, bunu unutmuşlar.

-Lipstick Jungle’ın izleyici kitlesi belki de çoluk çocuğa karışmış çaresiz evli kadınlarını görmek istememiş olabilirler. Bunun için zaten Desperate Housewives var, neden bu diziyi de izlesinler ki? Sex and The City’nin sadık izleyici kitlesini tabiki kendilerine çekemezler bu yüzden.

-Lipstick Jungle’da karakterler iyi inşa edilmemiş. Modacı kızımız Victory Ford (Lindsay Price), hırslı, karakteri sağlam, şaşaalı biri olacağına silik, kendine güvensiz, baba idolü gibi bir sevgili arayan çocuk karakterli biriydi.. Dergici kızımız Nico Reilly ise tamamen etkisiz, oyunculuğu iyi olmayan birisiydi. Brooke Shields de zaten botokston duygularını gösteremiyordu.

-Lipstick Jungle’da Sex and The City’deki gibi komik olaylar gelişmiyordu. O yüzden vasat bir iş olarak kaldı ve kanalı tarafından kaldırılma kararı aldı.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ay ne güzel de yazmışsın, ya insan bir de yakışıklılar yakışıklısı Josh Duhamel'in Las Vegas'ı ile ilgili bir iki şey çizittirir :P

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Başkan,

Seni kıramadım, yazdım Lipstick Jungle hakkında:)

Ben hot girl serimi yazdım, artık sen yazarsın Josh Duhamel'i hot boy serinde:)

Adsız dedi ki...

Biraz daha hotboy koyarsam, adım abazan karıya çıkacak :P

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Hehehe, daha kendi sitene 1 tane koydun ama, hem milletin ağzı torba değil ki büzesin:)

Adsız dedi ki...

Evet, değil mi daha fazla koymalıyım :P?

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Neslihan

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Selam Neslihan,

Ben teşekkür ederim:)